Ga naar hoofdinhoud

Neem contact op

06 – 46 44 35 10

Hoe gaan wij te werk

  • Veilig, SKG**/politiekeurmerk
  • Zowel renovatie als nieuwbouw
  • Klein en deskundig team
  • Persoonlijk contact en korte lijnen
  • Wij leveren uitsluitend kozijnen met KOMO en CE keur.
Uitstekend
Gebaseerd op 35 recensies
Jochem goddaer
Jochem goddaer
06/11/2023
Alle kozijnen laten vervangen door Mark en zijn vader. We zijn zeer tevreden met het resultaat. Zeer professionele mannen die graag meedenken over mogelijkheden en zich hierin flexibel opstellen. Ik zal ze iedereen aanraden. Bedankt en als we in de toekomst nog een klus hebben weet ik jullie weer te vinden.
Edze Erdman
Edze Erdman
02/10/2023
Topbedrijf met goede aftersales service. Kunststof voordeur laten plaatsen. Zowel het voortraject als de levering en plaatsing probleemloos verlopen. Prettig contact met Mark de eigenaar die met zijn klant meedenkt. Meer dan tevreden met MJ Kozijn zo ook met de fraaie voordeur. Beveel MJ Kozijn bij een ieder aan.
landzaad
landzaad
25/08/2023
Topservice, snel en zeer betrouwbaar. We raden dit bedrijf zeker aan!
bianca P
bianca P
24/08/2023
Zeer tevreden over MJ kozijn. Goede afspraken. Zeer netjes alles geplaatst. Top werk. De hele woning voorzien van kunststof kozijnen.
Venkat Natarajan
Venkat Natarajan
21/06/2023
Quality and professional work. Very happy.
Cindy Milder
Cindy Milder
23/05/2023
Super goed en snel geholpen door een zeer vriendelijke meneer bij het afstellen van onze achterpui.
Michel Milder
Michel Milder
22/05/2023
Top leverancier met hele goede service aan huis. Wij hadden een professional nodig voor het afstellen van onze kunststof deur in onze pui. Heeft netjes de deur opnieuw afgesteld en voor een goede service deal! Echt top! Dankje voor de goede service!
Jan Baerveldt
Jan Baerveldt
24/02/2023
We zijn snel en vakkundig geholpen met onze kunststofdeur. Bovendien hebben we een groot aantal tips gekregen over hoe om te gaan met kunststofkozijnen van de deur en van de ramen.
Arjan Zoon
Arjan Zoon
16/02/2023
Super tevreden met het werk van deze vakmannen. Nieuwe kunstofkozijnen en een nieuwe voordeur geplaatst. Alles volgens afspraak, snel en vakkundig geplaatst. Mark, Huub en Leon bedankt!
Niels Gabriel
Niels Gabriel
01/02/2023
De heren hebben al onze kozijnen en de voordeur vervangen voor nieuwe. Fantastisch werk geleverd, prijsafspraken nagekomen en bovenal prettig dat het binnen 2 dagen werk ook gewoon klaar was. Zeer tevreden!!