skip to Main Content

Neem contact op

06 – 46 44 35 10

Hoe gaan wij te werk

  • Veilig, SKG**/politiekeurmerk
  • Zowel renovatie als nieuwbouw
  • Klein en deskundig team
  • Persoonlijk contact en korte lijnen
  • Wij leveren uitsluitend kozijnen met KOMO en CE keur.
Gebaseerd op 18 recensies.
Roy&Hetty Koenhen
Roy&Hetty Koenhen
26/06/2022
Geverifieerd
Zeer tevreden over dit bedrijf! We hebben onze houten gevel bekleding laten vervangen door keralit. Mark, Huub en Leon zijn 3 dagen bezig geweest en werken zeer professioneel en netjes, vriendelijk en verstand van zaken. Zelfs nog wat extra gedaan wat niet afgesproken was, oog voor detail! Zeer positief over dit team!
Pieter de Bijl
Pieter de Bijl
01/05/2022
Geverifieerd
Vakwerk, weet veel van bestaande woningen af, communiceert heel open en direct.
Renate le Blanc
Renate le Blanc
06/04/2022
Geverifieerd
Voorzien van goed advies en de afspraken die gemaakt werden, zijn nagekomen. Communicatie rondom en na plaatsing heel prettig. Het plaatsen van de kozijnen gebeurde snel, mannen zijn goed op elkaar ingepeeld. Wij zijn erg tevreden met het resultaat.
Erik Schoenaker
Erik Schoenaker
05/02/2022
Geverifieerd
Alle kozijnen, inclusief de dakramen zijn door Mark, Huub en Leon vervangen door kunststof kozijnen. In 4 dagen was de klus geklaard, en keurig ook! Prettige bejegening, heldere communicatie en goede afspraken die te allen tijde werden nagekomen. Al met al ben ik zeer te spreken over deze firma en met het mooie resultaat!
Nataschja van Beekum
Nataschja van Beekum
29/01/2022
Geverifieerd
Super positief over dit bedrijf. Goede service denkt in oplossingen. Weet waar hij het over heeft. Ons probleem van deuren en klapraam binnen half uur verholpen. Als ik ooit nieuwe kunstof kozijnen nodig heb dan weet ik waar ik moet zijn!!!
Jaimy Bergsma
Jaimy Bergsma
21/10/2021
Geverifieerd
Mark heeft onze kozijnen opnieuw afgesteld, omdat ze niet meer open konden. Nu werken ze bijna alsof ze nieuw waren. De service was snel en we hoefden niet lang te wachten om een afspraak te maken.
Danielle De wilde
Danielle De wilde
20/10/2021
Geverifieerd
Goede en vakkundige service! Super fijn dat er mee gedacht wordt voor de beste oplossing. Wij zijn helemaal blij met het eindresultaat!
Jim Hertroijs
Jim Hertroijs
16/09/2021
Geverifieerd
Ik had een draai-kiepraam wat niet meer open ging en Mark heeft dat in 2 minuutjes gefixt! Top service!
Rick Rivai
Rick Rivai
13/09/2021
Geverifieerd
Mark en Huub zijn 6 dagen bij ons aan het werk geweest i.v.m plaatsen van kunststof kozijnen voor de hele woning. Dit houdt in: dakkapel, voordeur, alle slaapkamerramen, keuken en, voor ons het klapstuk, de schuifpui in de woonkamer. Vooraf intake waarbij wij onze wensen duidelijk konden maken, heldere offerte, duidelijke afspraken die 100% nagekomen zijn. Tijdens de werkzaamheden was er ruimte voor overleg daar waar meerdere opties nog mogelijk waren. Feedback werd direct opgepikt, advies daar waar nodig( folie op de ruit geplakt doet de garantie laten vervallen) Daarbij zijn Mark en Huub 2 ontzettend gezellige mannen die keihard werken met op z'n tijd een grapje over en weer daarbij hun professionaliteit nooit uit t oog verliezen. Kortom: een zeer aan te bevelen, zeer professioneel team om je kozijnen te laten plaatsen.
Gumax Dealer logo grijs
Tuinmaximaal dealer logo