Ga naar hoofdinhoud

Neem contact op

06 – 46 44 35 10

Hoe gaan wij te werk

  • Veilig, SKG**/politiekeurmerk
  • Zowel renovatie als nieuwbouw
  • Klein en deskundig team
  • Persoonlijk contact en korte lijnen
  • Wij leveren uitsluitend kozijnen met KOMO en CE keur.
Gebaseerd op 24 recensies
Stefan
Stefan
18/11/2022
Super ervaring, we hadden eigenlijk een klein probleem met ons bestaande kozijn. Een afspraak was zo gemaakt en het was ook snel gefixed! We zijn erg blij en bevelen dit bedrijf zeker aan! En niet geheel onbelangrijk, een hele vriendelijke meneer :-) Top!
Mark Van S
Mark Van S
18/10/2022
Van de gehele woning de Kozijnen vervangen. MJ kozijn, zeer professioneel bedrijf. Levert erg goed werk met top kwaliteit producten! Denkt mee over de mogelijkheden en bij problemen hebben ze altijd een passende oplossing! Goed en snel gewerkt in 4 dagen compleet alles vervangen! Een aanrader voor een ieder!
Maicel Peters
Maicel Peters
14/10/2022
Ontzettend goed geholpen met het opnieuw afhangen van onze voordeur, waardoor het niet meer tocht in huis. Snel, professioneel servicegericht en zeer vriendelijk. Nogmaals bedankt!
Tijmen van Groezen
Tijmen van Groezen
04/10/2022
Erg tevreden met de werkzaamheden die uitgevoerd zijn door MJ Kozijn. Erg netjes gewerkt en tussen door goede communicatie bij onverwachte zaken.
Jeroen Nijsen
Jeroen Nijsen
21/08/2022
Wat een vakman! MJ kozijnen heeft prima werk geleverd tijdens onze verbouwing aan het huis. Mark heeft veel kennis en ervaring en dat is heel erg fijn. Hij levert kwaliteit, denkt mee en is zeer behulpzaam. Wij zouden Mark aan iedereen aanraden! Bedankt Mark wij zijn zeer tevreden!
Richard Huisman
Richard Huisman
12/08/2022
Ook wij zijn zeer tevreden over MJ Kozijn. Ze komen de gemaakte afspraken na een zorgen voor een nette afwerking. Wij bevelen MJ Kozijn bij iedereen aan!
Roy&Hetty Koenhen
Roy&Hetty Koenhen
26/06/2022
Zeer tevreden over dit bedrijf! We hebben onze houten gevel bekleding laten vervangen door keralit. Mark, Huub en Leon zijn 3 dagen bezig geweest en werken zeer professioneel en netjes, vriendelijk en verstand van zaken. Zelfs nog wat extra gedaan wat niet afgesproken was, oog voor detail! Zeer positief over dit team!
Pieter de Bijl
Pieter de Bijl
01/05/2022
Vakwerk, weet veel van bestaande woningen af, communiceert heel open en direct.
Renate le Blanc
Renate le Blanc
06/04/2022
Voorzien van goed advies en de afspraken die gemaakt werden, zijn nagekomen. Communicatie rondom en na plaatsing heel prettig. Het plaatsen van de kozijnen gebeurde snel, mannen zijn goed op elkaar ingepeeld. Wij zijn erg tevreden met het resultaat.
Gumax Dealer logo grijs
Tuinmaximaal dealer logo