Ga naar hoofdinhoud

Neem contact op

06 – 46 44 35 10

Hoe gaan wij te werk

  • Veilig, SKG**/politiekeurmerk
  • Zowel renovatie als nieuwbouw
  • Klein en deskundig team
  • Persoonlijk contact en korte lijnen
  • Wij leveren uitsluitend kozijnen met KOMO en CE keur.
Gebaseerd op 30 recensies
Cindy Milder
Cindy Milder
23/05/2023
Super goed en snel geholpen door een zeer vriendelijke meneer bij het afstellen van onze achterpui.
Michel Milder
Michel Milder
22/05/2023
Top leverancier met hele goede service aan huis. Wij hadden een professional nodig voor het afstellen van onze kunststof deur in onze pui. Heeft netjes de deur opnieuw afgesteld en voor een goede service deal! Echt top! Dankje voor de goede service!
Jan Baerveldt
Jan Baerveldt
24/02/2023
We zijn snel en vakkundig geholpen met onze kunststofdeur. Bovendien hebben we een groot aantal tips gekregen over hoe om te gaan met kunststofkozijnen van de deur en van de ramen.
Arjan Zoon
Arjan Zoon
16/02/2023
Super tevreden met het werk van deze vakmannen. Nieuwe kunstofkozijnen en een nieuwe voordeur geplaatst. Alles volgens afspraak, snel en vakkundig geplaatst. Mark, Huub en Leon bedankt!
Niels Gabriel
Niels Gabriel
01/02/2023
De heren hebben al onze kozijnen en de voordeur vervangen voor nieuwe. Fantastisch werk geleverd, prijsafspraken nagekomen en bovenal prettig dat het binnen 2 dagen werk ook gewoon klaar was. Zeer tevreden!!
Rene De Laet
Rene De Laet
02/12/2022
Het trio Mark, Huub en Leo hebben nagenoeg alle kozijnen en gevelbekleding van ons huis vervangen door kunststof. Zij hebben perfect vakwerk geleverd binnen de geplande tijd. Voor elk opdoemend probleempje wisten zij een gepaste oplossing te vinden. Wij zijn zeer tevreden.
Stefan
Stefan
18/11/2022
Super ervaring, we hadden eigenlijk een klein probleem met ons bestaande kozijn. Een afspraak was zo gemaakt en het was ook snel gefixed! We zijn erg blij en bevelen dit bedrijf zeker aan! En niet geheel onbelangrijk, een hele vriendelijke meneer :-) Top!
Mark Van S
Mark Van S
18/10/2022
Van de gehele woning de Kozijnen vervangen. MJ kozijn, zeer professioneel bedrijf. Levert erg goed werk met top kwaliteit producten! Denkt mee over de mogelijkheden en bij problemen hebben ze altijd een passende oplossing! Goed en snel gewerkt in 4 dagen compleet alles vervangen! Een aanrader voor een ieder!
Maicel Peters
Maicel Peters
14/10/2022
Ontzettend goed geholpen met het opnieuw afhangen van onze voordeur, waardoor het niet meer tocht in huis. Snel, professioneel servicegericht en zeer vriendelijk. Nogmaals bedankt!
Tijmen van Groezen
Tijmen van Groezen
04/10/2022
Erg tevreden met de werkzaamheden die uitgevoerd zijn door MJ Kozijn. Erg netjes gewerkt en tussen door goede communicatie bij onverwachte zaken.
Gumax Dealer Logo Grijs