Ga naar hoofdinhoud

MJ Kozijn, liefde voor het vak

MJ Kozijn is klein en ervaren bedrijf. Door de liefde voor het vak en de mooie afwisselende werkzaamheden heb ik besloten om een eigen bedrijf te starten. Een bedrijf dat gericht is op persoonlijk contact en een goede samenwerking met korte lijnen. Omdat het contact met de klant/opdrachtgever bij ons centraal staat hebben wij gekozen om met een klein en deskundig team te werken. Daardoor heeft u vanaf het inmeten tot aan het laatste kitnaadje met hetzelfde team te maken. Wij hebben ons gespecialiseerd in zowel renovatie als nieuwbouw.

Hoge kwaliteit kunststof kozijnen

Wij leveren en monteren kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien van Gealan. Kozijnen die door Nederlandse bedrijven met KOMO en CE keurmerk geproduceerd worden. Met natuurlijk dubbelglas (HR++) of zelfs, met het steeds vaker voorkomende, driedubbelglas (HR+++). Dat betekend dat wij naast een mooi en duurzaam product ook een veilige woning achterlaten.

De kunststof gevelbekleding die wij monteren is van Keralit, het meest kwalitatieve en innovatieve merk op het gebied van schroten, boeiboorden en gevelbekleding. Keralit gevelbekleding is bijna niet van hout te onderscheiden en is ook nog eens in 37 kleuren te verkrijgen.